Vi åt en fantastisk middag igår på The Modern. Det blev en sjurätters avsmakningsmeny med några tillhörande amuse bouche från kocken. Anders drack två olika sorters vin till det. Det ena vinet var ett unikt organiskt rosévin som bara en liten liten smak av rött vin i sig. Jag fick hålla tillgodo med vatten...
Vi åt bland annat en hummersoppa som var presenterad på ett annurlunda sätt. Den kallades för "lobster cappucino" och kunde antingen ätas med sked som soppa eller drickas som en cappucino - kul och gott!
Vi åt bland annat en hummersoppa som var presenterad på ett annurlunda sätt. Den kallades för "lobster cappucino" och kunde antingen ätas med sked som soppa eller drickas som en cappucino - kul och gott!
Efterrätten var en ny smakupplevelse med glass gjord på färska örter som bla persilja, basilika och dragon med ett marshmallowliknade täcke över sig. Till det var det "skål" bestående av färsk annanas med en butternutpannacotta inuti. Väldigt gott!
Vi hade en mysig kväll på tu man hand. Min älskade make och jag!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar