söndag, mars 20, 2011

Lördagskväll del 2.

Vi hade väldigt höga förväntningar på WD-50 som vi hört så mycket om. En väldigt experimentell restaurang som ägs av kocken Wylie Dufresne, som även är med i programmet Top Chef.



Mycket vin blev det till avsmakningsmenyn. Kajsa verkade till slut börja samla på glasen ;-) Anders lyckades dock hålla sig till ett glas hela tiden ;-)



Så vad tyckte vi? Anders sa att han aldrig varit så otillfredsställd efter ett restaurangbesök. Maten var oehört komplicerad och kocken hade satt samman smaker som man aldrig skulle kunna tänka sig.
Som på bilden nedan: gåslever med passionsfruktkräm inuti. Detta var i och för sig en av de bättre rätterna...



Vissa rätter av de 9 el 10 var ok, men till slut blev det alldeles för mycket konstigt. Både Anders och jag hade hellre ätit en rejäl köttbit med pommes och bea. Men det var en kul upplevelse att vara med om.



Efter alldeles för mycket vin gick Björn fram till Wyalie och frågade om vi fick ta kort med honom. Tyvärr hade han hoppat ur kockkläderna.



Tack för en otroligt trevlig kväll!

Inga kommentarer: